Toen ik naar Rotterdam ging om te studeren, kende ik de stad totaal niet. Zes jaar later kan ik zeggen dat dit een onwijs goede keuze is geweest, waarin S.S.R.-Rotterdam een hoofdrol heeft vervuld.

Ik heb mijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie nominaal gehaald, maar naast het studeren was er gelukkig genoeg tijd over om te genieten van mijn studententijd. Ik stond elke week in de bar en heb twee commissies gedaan bij S.S.R. Na mijn bachelor besloot ik een tussenjaar te nemen, omdat mijn studententijd anders wel erg snel voorbij zou gaan.

Dit jaar heb ik ingevuld met een bestuursjaar bij studievereniging EFR. Dit was een heel leerzaam jaar waarin ik samen met mijn bestuursgenoten o.a. commissies begeleidde, activiteiten organiseerde en grote sprekers naar de universiteit haalde. Zo heb ik veel praktische skills kunnen leren die zeker nog van pas gaan komen in de toekomst! Bij S.S.R. wordt het ook zeker gestimuleerd om op verschillende vlakken actief te zijn naast je studie, zodat je jouw studententijd er maximaal uit kan halen!

Kortom, ik raad het iedereen aan om zoveel mogelijk naast je studie te gaan doen en langs te komen op het terras bij S.S.R.-Rotterdam!

– Michael