Ik ben op dit moment bezig met de afronding van mijn bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit en 3e-jaars lid bij S.S.R.-Rotterdam.

Toen ik begon met studeren, was ik de enige van mijn vriendengroep die naar Rotterdam ging. Omdat ik nog niet wist of de studie wat voor mij was, besloot ik nog geen lid te worden bij een studentenvereniging in mijn eerste jaar, hoewel dit achteraf makkelijk had gekund. Om toch meer mensen te leren kennen, ben ik actief geworden bij mijn studievereniging SHARE.

In mijn tweede studiejaar besloot ik toch lid te worden bij S.S.R., maar bleef ik ook actief bij mijn studievereniging door het doen van verschillende commissies. Ook dit was heel goed te combineren en zo kon ik zowel bij S.S.R. als mijn studievereniging actief zijn. In mijn derde studiejaar besloot ik een bestuursjaar te doen bij SHARE. Het was ontzettend leerzaam en tegelijkertijd heel leuk om een jaar zo intensief samen te werken met je bestuur. Bij S.S.R. wordt het ook zeker gestimuleerd om op verschillende vlakken actief te zijn naast je studie, zodat je jouw studententijd er maximaal uit kan halen! Ook tijdens mijn bestuursjaar was ik nog bijna wekelijks in de bar bij S.S.R. te vinden en zo heb ik alles uit mijn bestuursjaar kunnen halen.

Dit jaar doe ik een commissie op S.S.R.. Zo kan ik alle ervaring die ik bij SHARE heb opgedaan toepassen bij S.S.R.. Kortom; ik raad iedereen aan om zoveel mogelijk naast je studie te doen! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten? Spreek me vooral aan op het terras, ik doe graag een drankje met je!

– Daan