De woensdagavond op S.S.R. is fenomenaal. Met 10 verschillende disputen aan de langste bar van Rotterdam, 51 verschillende drankjes en leden in overvloed is dit altijd een mooie en gezellige avond.

Ieder nieuw lid van S.S.R. wordt in zijn eerste jaar direct lid van een dispuut. Dit zie je bij geen enkele andere vereniging in Rotterdam. Leden van een dispuut komen uit verschillende jaarlagen, waardoor je snel ouderejaars leert kennen en je je meteen thuis voelt op de vereniging. Bij S.S.R. zijn er 10 verschillende disputen; ongemengd, gemengd, uitbundig, beheerst en ieder met zijn eigen identiteit en tradities, allen herkenbaar aan hun eigen dispuutskleuren. Door deze verscheidenheid vindt iedereen zijn plek op onze sociëteit.

Naast de wekelijkse baravonden zijn er veel activiteiten die je met je dispuut kunt doen. Denk hierbij aan diners, gala’s, vakanties, wintersport,  weekendjes en nog vele andere activiteiten. Door al deze activiteiten ontstaat er een hechte band met je dispuutsgenoten, waar je je leven lang profijt van zult hebben!