De woensdagavond op S.S.R. is fenomenaal. Met 10 verschillende disputen aan de langste bar van Rotterdam, 51 verschillende drankjes en leden in overvloed is dit altijd een mooie en gezellige avond.

Alle leden van S.S.R. worden in het eerste jaar al lid van een dispuut. Dit is uniek in het Rotterdamse studentenleven. Leden van een dispuut komen uit verschillende verenigingsjaren, waardoor je snel ouderejaars leert kennen. De vereniging wordt hierdoor een stuk toegankelijker als eerstejaars! Op S.S.R. zijn er 10 verschillende disputen, ieder met een eigen identiteit en eigen tradities. Ongemengd, gemengd, groot, klein, uitbundig, beheerst: ieder dispuut is anders ingericht. Door deze verscheidenheid zul je snel je plek vinden op onze sociëteit.

Er zijn, naast de wekelijkse baravond, veel activiteiten die je met je dispuut kunt doen. Denk hierbij aan zeilen, gala’s, lustrumvakantie, wintersport, borrels, weekendjes, diners en andere dagactiviteiten. Door al deze activiteiten ontstaat er een hechte band met mensen uit je dispuut, waar je je leven lang profijt van zult hebben!

Heb je tentamens, toetsen of andere belangrijke deadlines? Hier wordt bij S.S.R. veel rekening mee gehouden. Op deze momenten is niets op S.S.R. verplicht en staat je studie altijd op één.