Slaap in een verenigingshuis!


Dit jaar vindt de Eurekaweek plaats van zondag 18 augustus tot en met donderdag 22 augustus 2024. Wil jij weten hoe het is om in een verenigingshuis te slapen of wonen? Stuur dan een bericht naar Ruby (06-82040384). Of schrijf je hier in om te blijven slapen in de Eurekaweek!

SLAPEN TIJDENS DE EUREKAWEEK


Wij hebben speciaal voor iedereen die in een S.S.R.-huis slaapt een programma georganiseerd. Zo zal de Eurekaweek voor ‘slapers’ al op zondag 18 augustus beginnen met een toffe activiteit. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten!


Tijdens de Eurekaweek is slapen in een van onze verenigingshuizen geheel GRATIS. Je krijgt toegang tot exclusieve activiteiten, je hebt een slaapplek in Rotterdam tijdens de Eurekaweek en je ervaart hoe het is om tijdelijk in een verenigingshuis te wonen. Wil jij meer weten over S.S.R.-R. ? Kijk dan verder op onze website of stuur ons een bericht!

BORRELEN IN EEN VERENIGINGSHUIS

Het is ook mogelijk om vóór de Eurekaweek het leven in een S.S.R.-huis al mee te maken. Wij organiseren meerdere borrels en barbecues bij huizen zodat je alvast een voorproefje kan nemen van het échte studentenleven.

Stuur een appje naar Ruby(06-82040384) als je interesse hebt in het bijwonen van een borrel in een van onze huizen! 

WONEN IN EEN VERENIGINGSHUIS?


Verenigingshuizen worden vaak als een van de leukste aspecten van het studentenleven gevonden. Ben jij zelf op zoek naar een kamer in Rotterdam? Er komen regelmatig kamers vrij in onze verenigingshuizen. Houd onze Instagram in de gaten!

Ben jij er al zeker van dat je in een verenigingshuis wilt gaan wonen? Schrijf je in bij S.S.R.-R. en dan zien we je snel!