Wil jij tijdens de Eurekaweek…

Dichtbij de vetste feestjes zitten?

  • Niet in een overvolle gymzaal slapen?
  • Zelf bepalen hoe laat je gaat slapen en hoe laat je opstaat?
  • Gezellige huisgenoten die je van alles over het studentenleven in Rotterdam willen vertellen?
  • Zondag 18 augustus al het Eurekaweekprogramma van S.S.R. meepakken?
  • Kans om een leuke kamer in Rotterdam te vinden?

Blijf dan GRATIS in één van onze verenigingshuizen slapen! En wie weet sta jij zondag al met ons te barbecueën en te feesten op de S.S.R. Spido Partyboot!

Verzeker je van een logeeradres tijdens de Eurekaweek door Anna te appen (06-22 54 75 71) of mail naar extern@eurekaweek.ssrr.nl!

Benieuwd hoe het is om in een verenigingshuis te slapen? Lees dan het verhaal van Bente:

Ik kwam voor het eerst in aanraking met S.S.R. toen ik op Facebook een post over ‘Het Witte Huysch’, een hecht gemengd S.S.R.-huis in Rotterdam, tegenkwam en besloot om hier te gaan hospiteren. Ik vond het toen erg jammer dat ik niet de Eurekaweek kon lopen omdat ik een HBO-opleiding ging volgen. Echter tijdens de hospiteeravond kwam ik erachter dat er vanuit S.S.R. een HBO-programma werd aangeboden en dat ik zo dus toch nog de Eurekaweek zou kunnen meemaken. Ik kon dan tijdens de week zelfs blijven slapen in het desbetreffende huis!

Hoewel ik vrij laat was met het aanmelden, was dit totaal geen probleem. Ik hoefde alleen Anna een appje te sturen en alles was meteen geregeld. Uiteindelijk sliep ik dus tijdens de Eurekaweek samen met vijf andere meiden in ‘Het Witte Huysch’ en kreeg ik zelfs tijdens de week te horen dat ik daarna ook echt in ‘Het Witte Huysch’ zou mogen blijven wonen! Doordat ik tijdens de Eurekaweek hier kon blijven slapen, hoefde ik niet ’s avonds nog naar huis te reizen en kon ik dus alle feesten meepakken en het maximale uit mijn Eurekaweek halen. Naast dat het handig was, was het ook gewoon ontzettend leuk en gezellig. Elke ochtend tijdens het ontbijt lekker napraten met de bewoners van het huis en de andere slapertjes over wat er de avond ervoor allemaal gebeurd was en daarna weer door met het Hbo-programma naar het S.S.R.-Terras. Hierdoor heb ik enorm genoten tijdens de Eurekaweek en ik raad dan ook iedereen aan om ook in een S.S.R.-huis te slapen!

Inmiddels woon ik nu 6 maanden in ‘Het Witte Huysch’ en heb ik het enorm naar mijn zin bij S.S.R. en in mijn huis. Uiteindelijk is alles op zijn plek gevallen. Ik heb verschillende mensen leren kennen die nu hele goede vrienden van me zijn en daar ben ik dankbaar voor.

-Bente