LID WORDENWat leuk dat je geïnteresseerd bent in het lidmaatschap bij S.S.R.-Rotterdam!  Klik op onderstaande knop om je in te schrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. Ben jij nog onzeker over je aankomend studiejaar. Of je wel genoeg mensen gaat ontmoeten, of je nog wel een leuke tijd kan hebben? Bij S.S.R.-R. kan je genoeg mensen leren kennen en staat je ook een onvergetelijke tijd te wachten. Haal dus alles uit je studententijd door je in te schrijven. Kennismakingstijd

Momenteel zijn wij bezig met het vormgeven van de kennismakingstijd van 2022. Wanneer er meer duidelijk is, zal dit op deze pagina verschijnen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!. Bij verdere vragen omtrent de activiteit zijn wij telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00u en 17.00u op 010-4143256 of per email: info@ssrr.nlInschrijven

Inschrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam kan volledig online. De online inschrijvingen zijn geopend tot het eind van de Eurekaweek, 18 augustus 2022.

Denk eraan dat je de volgende zaken nodig hebt om je in te schrijven:

  • Bewijs van inschrijving voor het aanstaande studiejaar. Een screenshot van je studielink of ERNA account.
  • Je studentnummer (mits je deze al hebt)
  • Een foto van jezelf
Na de online inschrijving via het formulier zal er contact met je worden opgenomen om de inschrijving af te ronden, dit kan zowel online als fysiek.

Leeftijd

Het is mogelijk om je op 17-jarige leeftijd in te schrijven bij S.S.R.-Rotterdam. Wel moet je voor 10 september 2022 18 zijn geworden. 
 
Mocht je vragen hebben over de inschrijfleeftijd, stuur dan een email naar info@ssrr.nl.