LID WORDENWat leuk dat je geïnteresseerd bent in het lidmaatschap bij S.S.R.-Rotterdam! Bij S.S.R. kan je je inschrijven als HBO’er of student aan de universiteit. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. Ben jij nog onzeker over je aankomend studiejaar. Of je wel genoeg mensen gaat ontmoeten, of je nog wel een leuke tijd kan hebben? Bij S.S.R.-R. kan je genoeg mensen leren kennen en staat je ook een onvergetelijke tijd te wachten. Haal dus alles uit je studententijd door je in te schrijven.

 Als HBO’er Eurekaweek lopen

Als HBO’er kan je bij ons tijdens de Eurekaweek het HBO programma lopen! Tijdens de Eurekaweek is er elke dag een leuke activiteit en heb je de hele week toegang tot ons terras. Klik op deze link om het programma te zien van dag tot dag! Het HBO programma tijdens de Eurekaweek is vrijblijvend, kan je dus niet overal bij zijn is  dit geen probleem! Via het programma leer je snel andere mensen kennen, hierdoor haal je het uiterste uit je Eurekaweek. Woon je nog niet in Rotterdam en wil je toch het programma volgen kan je ook blijven slapen in een SSR huis. De link voor het inschrijven van de programma’s vind je hier


 Kennismakingstijd

Momenteel zijn wij bezig met het vormgeven van de kennismakingstijd van 2024. Wanneer er meer duidelijk is, zal dit op deze pagina of de Instagram (@eurekaweek.ssrr) verschijnen. Houd deze pagina dus goed in de gaten! Als je verder nog vragen heb over de kennismakingstijd stuur dan een appje naar Ruby (0682040384). Inschrijven

Inschrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam kan volledig online. De online inschrijvingen zijn geopend tot het eind van de Eurekaweek, 24 augustus 2023.

Denk eraan dat je de volgende zaken nodig hebt om je in te schrijven:

  • Bewijs van inschrijving voor het aanstaande studiejaar. Een screenshot van je studielink of ERNA account.
  • Je studentennummer (mits je deze al hebt)
  • Een foto van jezelf
Na de online inschrijving via het formulier zal er contact met je worden opgenomen om de inschrijving af te ronden. 

Leeftijd

Het is mogelijk om je op 17-jarige leeftijd in te schrijven tijdens de Eurekaweek bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. Wel moet je vóór 14 september 2024 18 zijn geworden. 
 
Mocht je vragen hebben over de inschrijfleeftijd, stuur dan een appje naar Ruby(0682040384).