LID WORDEN TIJDENS COVID-19Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het lidmaatschap bij S.S.R.-Rotterdam! Hieronder kan je vinden wat het COVID-19 virus voor effect heeft op het lid worden bij onze studentenvereniging. Het barleven, de Eurekaweek en de kennismakingstijd zullen er allemaal anders uit gaan zien. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. Ben jij nog onzeker over je aankomend studiejaar. Of je wel genoeg mensen gaat ontmoeten, of je nog wel een leuke tijd kan hebben? Bij S.S.R.-R. kan je genoeg mensen leren kennen en staat je ook een onvergetelijke tijd te wachten, ondanks het COVID-19 virus! Haal dus alles uit je studententijd door je in te schrijven.

Barleven

Door de COVID-19 pandemie is Nederland in maart in lockdown gegaan. S.S.R.-Rotterdam heeft ervoor gekozen om op 13 maart 2020 preventief haar deuren te sluiten tot nader orde. Op 21 maart 2020 kregen we duidelijkheid van de overheid, S.S.R.-R. ging voor onbepaalde tijd dicht. Na ruim 2 maanden dicht te zijn geweest zijn wij op 1 juni weer open gegaan. Er is beperkte toegang voor commissies om te komen vergaderen op 1,5 meter. Verdere versoepelingen zullen gebeuren als wij het signaal krijgen van de overheid dat de horeca zich weer verder mag openstellen.

Eurekaweek 2020

Wegens het COVID-19 virus gaat ook de Eurekaweek 2020 er anders uitzien. De Eurekaweek zal in een aangepaste vorm plaatsvinden. Voor S.S.R.-R. als studentengezelligheidsvereniging is het alleen mogelijk om online activiteiten te organiseren, houd hiervoor onze Instagram in de gaten. Zo gaan we op verschillende momenten tijdens de week live. Kennismakingstijd

De kennismakingstijd (KMT) zal er ook anders uit gaan zien dan voorheen. Het is niet meer toegestaan een KMT te organiseren. Wel zijn wij als vereniging bezig om een vervangende activiteit te organiseren. Houd 27 t/m 29 augustus 2020 dus vrij in je agenda. Bij verdere vragen omtrent de activiteit zijn wij telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00u en 17.00u op 010-4143256 of per email: info@ssrr.nlInschrijven

Inschrijven bij studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam kan volledig online. De online inschrijvingen zijn geopend tot het eind van de Eurekaweek, 20 augustus 2020.

Denk eraan dat je de volgende zaken nodig hebt om je in te schrijven:

  • Bewijs van inschrijving voor het aanstaande studiejaar. Een screenshot van je studielink of ERNA account.
  • Je studentnummer (mits je deze al hebt)
  • Een foto van jezelf
Na de online inschrijving via het formulier zal er contact met je worden opgenomen om de inschrijving af te ronden, dit kan zowel online als fysiek.

Leeftijd

Het is mogelijk om je op 17-jarige leeftijd al in te schrijven bij S.S.R.-Rotterdam. Uiteraard is het dan niet toegestaan om alcohol te nuttigen, echter zal dit geen barrière zijn voor een fantastische tijd in de bar. Met een dispuut, jaarclub en verenigingshuis staat er verder niets in de weg voor een onvergetelijk jaar.
 
Mocht je vragen hebben over de inschrijfleeftijd of het barleven als 17-jarige, stuur dan een email naar info@ssrr.nl.